9 Dec

JULKLAPPSGLÄDJE

Efter ännu en dag på stadens torg och gator så är nu varendaste julklapp inhandlad! Som vanligt så tappade jag besinningen ibland. Jag tappar känsla för när jag ska stoppa och jag tappar helt feeling för hur mycket jag har köpt. Men det är värt det. Det finns nästan inget som är så roligt soma att köpa julklappar. Ja, det skulle i så fall vara att sitta där på julaftonskvällens och se alla öppna dem! Fantastiskt roligt.
Okej, jag bidrar starkt till konsumtionssamhället och julklappshysterin, men det är ju så roligt så jag kan inte låta bli. Jag kan inte förstå de som väljer att inte ge julklappar till varandra eller de som gör en liten julklappslek med ett paket var som man dessutom inte vet vem som ska få. Hjälp så trist!

Eftermiddagen har spenderats med att slå in dem. Jag brukar köra klassiska paket med brunt inslagningspapper och så lackar jag sen, men i år blev jag så inspirerad av Linas fina julklappar som jag fick tjuvkika på och bytte alltså koncept! Alltid kul att förnya sig! Sedan får såklart högen stå framme till julafton, det blir som en juldekoration i sig!

Nu ska jag fortsätta slå in den aldrig sinande högen, ha en trevlig fredagskväll mina vänner!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)