8 Dec

KORT I ANTÅGANDE

Nu är alla mina små julkort färdiga, det är en så härlig känsla när alla är gjorda och man får sätta sig ner med kuverten och adresslistorna och bara klistra igen dem. Nöjd och belåten med ett gott dagsverke! De ligger så fint i min korg och väntar på att åka iväg med posten imorgonbitti. Nu släcker jag stearinljusen och kryper i säng. December är härligt!

8 Dec

FRUSTRERANDE EFTERTANKE

Känner ni ibland att ni kan bli vemodiga när något roligt är över? Sådär att ni känner att det roliga gick så snabbt att ni knappt hann njuta? Så känner jag med den här veckan, den har bara susat iväg för att den har varit så rolig! Igår tillexempel, då blev det spontanfika med mor, lillan, kusin och Ralf, mormor, morfar och moster med man på älskade Ekbergs. Sådana små trevliga stunder hinner man med när man är ledig! Det är i dessa lägen som det är tur att man har mobilen och kan knäppa några bilder. Bilder som kanske inte är tekniskt perfekta eller har snygg komposition. Utan bilder som helt enkelt bara berättar om en trevlig stund.

Jag kan verkligen bli irriterad när jag i efterhand märker att jag inte hann tänka på att något var trevligt. Tänk så snöpligt. Den här julen – den ska inte bli så!

20111208-201914.jpg

20111208-201955.jpg

20111208-202038.jpg

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)