2 Dec

FRUKOST I ALL HAST

Julefrid? Nej, inte alls faktiskt. Och det har inte det minsta med julen att göra, det är bara fullt upp med allt annat! Jag hinner knappt ens tänka tanken att det är jul för att det är så fullt i huvudet av andra tankar som trängs före i kön. Och ibland har jag inte ens något jag kan göra just i den stunden och då har jag inte ro i kroppen att göra något roligt eller lugnt, utan då vankar jag fram och tillbaka som en osalig ande. Den bästa stunden på dagen just nu, det är sekunden när man får lägga huvudet på kudden och blunda. Och ja, det handlar om en sekund. Möjligtvis två. Längre är det inte innan jag sover som en sten.

Jag har tillexempel knappt hunnit äta min megafrukost som jag brukar äta som en dåre under december! Men idag, idag äter jag den. Risgrynsgröt med mycket kanel och socker, limpmackor med leverpastej och rödbetssallad, juice och så ett par mandariner på det. Den här frukosten lever jag på denna månad. Och ooh, så fantastiskt god den är!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)