7 Nov

PYSSELTIPS

Jag tycker hemskt mycket om när man hittar ett nytt pyssel. Johanna tipsade mig om en smyckestillverkning som jag såklart bara var tvungen att prova! Perfekt som julklappar i framtiden, det är fantastiskt roligt att få ge bort något som man själv har tillverkat!

Det går ut på att man fyller speciella smycken, typ ringar och örhängen som har små ramar, med typ ett fotografi, ett ord eller bara en fint papper. Sedan häller du på en trögflytande blandning, två dagar senare har det stelnat till ett glashölje, lite pillrigt – men fint blir det när man får till det!
Jag drog fram massor med glas och koppar för att de skulle ligga på tork, så det blev sådär härligt pysselrörigt i ett par dagar!

Är du sugen på att pröva? Det du behöver är ett startkit med Ice Resin, finns att köpa här, och även en flaska Diamond Glaze som finns att köpa här, sedan finns smycken med ramar på båda ställena, även en mer noggrann beskrivning, men om du undrar över något så är det bara att kommentera så lovar jag att svara efter bästa förmåga!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)