31 Okt

MÅNDAGSTANKAR

Vet ni, alltid vid den här tidpunkten på året så blir jag så fruktansvärt pyssel-rastlös. Jag har liksom inte ro i kroppen att pyssla på med något när jag börjar känna att julpysslet närmar sig. Och julpysslet tänker jag inte börja med förrän första advent!

Däremot får jag faktiskt börja beställa redan nu – för annars tar det fina slut. Så idag är ett par beställningar iväg-skickade och jag har även börjat fundera över julklappar. Det är verkligen ett tips att börja göra det i god tid så att man slipper stressa i slutet! Listor, listor och åter listor. Det räddar verkligen julefriden! Ska jag vara ärlig så räddar listor det mesta.

Nu – nu ska jag göra något som jag har varit sugen på länge. Jag ska krypa ner med en filt i soffan och läsa i flera timmar. Dags att fortsätta drömma sig bort i Margaret Mitchells romantiska värld! Ha en trevlig måndagskväll!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)