23 Okt

SMAKUPPLEVELSE UTAN ANSTRÄNGNING

Söndagar är dagen i veckan då vi faktiskt har tid att lägga ner lite möda på maten. Då brukar det oftast bli en god köttbit. Eller ska jag vara ärlig – oftast så äter vi hos mamma och pappa eller någon annanstans.

Idag gjorde vi dock söndagsmat hemma. Eller Jakob gjorde söndagsmat. Baconinlindad ytterfilé med fyllning av mozzarella, basilika och soltorkade tomater. Och så massor med rotfrukter i ugn. Fantastiskt! Och utan att lyfta ett finger!

Medan vi väntade på maten spelade vi Lasse Winnerbäck och sjöng. Jag kunde bara tre låtar men det stoppade mig inte!

Och så svängde jag ihop Gino med glass till efterrätt. En bortglömd, enligt mig riktigt smarrig och lätt efterrätt.

Nu jäser vi i soffan och förbereder oss mentalt på att ge oss ut i höstmörkret – hyra film står som nästa schemapunkt. Det stående söndags-inslaget!

23 Okt

HÖSTENS MJUKA TING

Jag använder aldrig så mycket strumpbyxor, bomullsklänningar och mjuka kläder som jag gör på hösten. På hösten blir jag helt utsvulten på bekväma kläder. Jeans blir helt plötsligt väldigt obehagliga och jag tittar bara på mjuka klänningar och kjolar när jag vandrar i stadens butiker. Hösten är helt enkelt min klänningsperiod. Jag vet inte om det är för att jag visualiserar mig i någon slags Bullerby-värld där jag med tjocka skor, stickade strumpbyxor, klänning, kappa och varma, stickade vantar går igenom en höstig värld med rosiga kinder och lockigt hår. Ja, så är det nog. Exakt så ser jag mig även under julen, fast då även med en stickad mössa och snöflingor i håret. Bullerby-världen visualiserar jag mig ofta i. Mest för att den är fantastisk!

Jag menar, ni ser väl hur nöjd jag ser ut i min stickade klänning som jag har idag?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)