14 Okt

TOKNJUTER FÖR FULLT

Den här veckan har verkligen varit skön, rolig och välbehövlig! Nu är lägenheten nystädad och jag toknjuter för fullt av att helgen ligger framför oss! Mina fina tjejer är till och med hemma i helgen!

Men vet ni vad jag ska börja med att göra i eftermiddag? Jag ska slår mig ner i det här hörnet.

Jag ska titta på mina fina, vita rosor.

Och så ska jag dricka ett glas kall, god päroncider och läsa en bra bok. Lyllos mig!

Sedan ska jag iväg på jobbmöte och klassmingel. Efter det får vi se vad kvällen för med sig!

14 Okt

LYCKA MED POSTEN

Jag älskar att få paket på posten. Ännu mer älskar jag när det är min fina kusin som har knåpat ihop massa godsaker i fina askar och skickat upp allt gott till mig! Då blir jag överlycklig! Till och med ett fint, handskrivet brev var medskickat. Jag älskar när människor gör sig besvär enbart för att göra någon annan glad, det är liksom höjden av vänlighet. Så tack min favorit-Lina, det här gjorde min dag!

Förutom att alla små förpackningar är fina att titta på så låter det supersmarrigt alltihop. Hör bara på det här, blåbärssylt med vit choklad, äppelchips, kiwimarmelad, syltkakor ( med blåbärssylten då såklart), hemmagjort te och kanske det bästa av allt – choklad med polkagris på! Jag har redan smakat, den var gudomlig. Jag kan knappt bärga mig att smaka på allt det andra!

Och som tips till er läsare, låt er inspireras av Lina och skicka ett paket på posten till någon ni tycker om! Jag lovar, det uppskattas verkligen!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)