11 Okt

SIN EGEN KOMPIS

Idag är jag så glad, så glad! Vet ni varför? Jo, för att i morgon ska jag ha en Emma-dag! Japp, en alldeles egen dag! Jag ska bara göra saker som jag tycker om, utan en tanke på allt annat som måste göras. Så idag har jag varit och handlat så jag är helt förberedd inför morgondagen. Jag ska nämligen göra massor trevliga grejor men framför allt så ska jag sätta mig och testa på den fantastiska konsten med att skapa läckra cupcakes! Detta är ju verkligen i ropet just nu och ja – jag vill ju inte vara sen att haka på. Så i morgon är det dags att för första gången testa. Så roligt!!

Jag riktigt längtar efter att få umgås med mig själv. Haha, det är märkligt det där. Jag tror det är Blondinbella som påverkat mig med hennes ord om att vara ”bästis med sig själv”. Det är ju ta mig tusan supersmidigt att tycka om att vara med sig själv en hel dag! Jag brukar ha det ganska trevligt med mig om jag får säga det, jag vill nämligen konstigt nog alltid göra precis samma saker som mig själv! Och det är väl ändå en bra grund att börja på i en kompisrelation??

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)