9 Okt

FARVÄL DU ÄLSKADE

Nu har min fina vän farit hem. En helg kan verkligen gå rasande fort! Det har varit fantastiskt roligt, det är bara synd att det går så snabbt.. Vi avslutade med tjejmiddag med brudarna från klassen (Flygande Jakob på menyn – såklart! ) och massor med godsaker! Tack för helgen Linnéa!

I helgen har vi även blivit bilägare. Eller rättare sagt, vi har blivit bilägare igen, en uppdatering har skett. Från våran fina, vita Golf Memphis så har vi nu en svart-lila BMW. Fantastiskt fin och läcker på alla sätt och vis och verkligen ett uppbyte, men fånigt nog kan jag ändå bli lite nostalgisk. Jag måste erkänna det. Jag har alltid fånat mig så, det var precis likadant när jag skulle sätta undan mjuksidjuren. Jag får liksom någon konstig känsla att prylen känner sig ersatt. Jag menar, Golfen har verkligen tjänat oss väl i ett par år och nu byter vi ut den lilla skorven utan att blinka mot en dyrare och flådigare bil. Och säljer vidare vår fina lilla Golf. Den som har så snälla ögon. Bilar har ögon om ni inte visste det. Den nya bilen har elaka ögon. Det är då rasande tur att Golfen inte åker till skroten. Då hade jag verkligen haft känslan av att vi hade dödat den. Och vem vill känna så?

Men jag hoppas att jag och den nya bilen ska bli vänner i alla fall! Så välkommen BMW. Och farväl du älskade Golf. Må din nästa ägare tycka lika mycket om dig som vi har gjort!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)