26 Sep

BÄSTA STUNDEN

Stunden på kvällen när man är nytränad, nyduschad, mackorna med leverpastej och gurka är framdukade och man får sjunka ner i soffan med en filt. Den är oersättlig. Så nöjd man är med sig själv i det läget!

Sedan kommer den absolut bästa stunden på dagen. Gissa vad det är? Jo, när man får krypa ner i sängen såklart!

26 Sep

SKRYT OCH BLOMSTERDRÖMMAR

Vet ni? Idag är jag så fantastiskt duktig! Vilken självdisciplin! Fotograferar, redigerar, skriver, researchar, skriver lite mer. Listan med pluggsaker betas av i en beundransvärd fart och jag är verkligt nöjd över mig själv. Tänk om man var såhär duktig alla dagar, så enkelt allt skulle vara då! Sådär, då var skrytet klart.

När jag någon enstaka gång tar en paus och gluttar upp från dataskärmen och papprena så tittar jag på min fina orkidé som införskaffades i helgen. Den är verklig fin.

Gode Gud, hjälp mig, nej, jag skojar bara. Den här gången får jag nog klara av blomskötseln själv. Jag har läst på allt vad jag bara kan och den här blomman ska ju kunna leva i år med rätt skötsel.

Ja ni, år lär det ju inte bli. Men kanske till jul?

( För övrigt är den förra böne-blomman död. Det är inte bara mitt fel, den lever tydligen inte så länge. Har jag hört… )

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)