25 Sep

TEKNIK SOM SVIKER

Tacopajen är i ugnen och lite eftermiddagsscraap har hunnits med. Den här dagen har bara susat iväg, Jakob har paddlat och jag har pysslat på här hemma. Vilken trevlig och välbehövlig dag! Det enda molnet på himlen är några photshopgrejer som inte gick att spara vilket resulterade i en tvångsavslutning av programmet och ett par timmars förlorat arbete. Ja ni, det ska vara papper och sax, sådant pyssel sviker en aldrig! Dagens lärdom.

25 Sep

ROSOR SOM ALDRIG DÖR

De vackra rosorna som jag fick av Jakob har för länge sedan torkat. Men jag tycker torkade blommor absolut inte har gjort sitt bara för att de är lite knastriga, så jag knipsade av några och la in dem under glaskupan istället. Då kan de vara trevliga för ögat hur länge man vill!

Den här glaskupan är för övrigt alldeles fenomenal. Det går ju liksom lägga dit vad man vill. Och det är ju bra!

25 Sep

I MINDRE UPPLAGA

Söndag – igen! Idag går jag och småstädar och förbereder mig mentalt för en vecka som kommer att vara fullspäckad! I ett sådant här läge är listor räddningen. Lista upp vad som ska göras i skolan, utanför skolan, skriva upp i almanacka, för att på så sätt avlasta hjärnan som redan går på högvarv.

Extra roligt är det att pyssla hemma idag eftersom gårdagen spenderades på Ikea! Allt möjligt inhandlades och trots att våran lägenhet tyvärr redan är tämligen välfylld så kunde jag ju inte låta bli när jag tillexempel hittade ett sådant här fint växthus för en billig peng! Jag som älskar växthus, och i lägenhet får man helt enkelt nöja sig med en mindre upplaga!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)