21 Sep

BARNLÄNGTAN

Det är spännande att vara liten. Allt är nytt och intressant, och det är ganska fascinerande att se hur en leksak som använts flitigt senaste månaderna kan vara så rolig igen på morgonen. Barn i sig själva är fascinerande. Jag kan bara titta på dem i timmar. Hur de rör sig, hur de funderar, hur de tar vissa beslut i sina söta små huvuden.

Jag längtar så ofattbart mycket tills jag själv får barn. Det går inte att beskriva. Det är så stort, så fantastiskt. Ifall jag fick en önskan om livet så skulle det vara att få barn. Andra drömmer om att resa och upptäcka världen. Vissa vill nå det åtråvärda jobbet. Jag vill bli mamma. Se en liten person, som jag själv varit med och skapa, växa upp, lära sig nya saker, ta egna beslut. Förstå, så läckert! Jag gillar´t.

21 Sep

SAFT VS STUDIER

Idag kombinerar jag saftmakeri med plugg. Jag tänkte att det är ju perfekt, något roligt att pyssla med medan jag pluggar och saften sköter ju sig nästan själv! Det är märkligt hur man ändå liksom i stunden tycker att det är jätteviktigt att stå och röra om i saften. Länge, länge. För jag menar – man vill ju inte misslyckas med 5 liter svartvinbär! Helt plötsligt har pluggandet helt fallit i glömska och man får riktigt slita sig från saftrörandet för att få något annat gjort.

Nu ska jag dricka min nygjorda saft. Sen åker jag iväg och hälsar på mamma och lilltjejen! Det är jag värd efter en hel dag av.. eh.. plugg…. !

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)