14 Sep

VÄLKOMMEN TILL HIMMELRIKET

De som känner mig vet att jag älskar polkagrisar. Allt med polkagrisar. Därför var min lycka fullkomlig när jag igår fick nys om ett recept på varm choklad – med polkagris i!

Så hemkommen från farmor och farfar bestämde jag mig för att testa denna choklad. Sagt och gjort. Uppkrupen i soffan tog jag förväntansfullt den första klunken. Hjälp va gott! Jag är i himmelriket. Och jag vill aldrig härifrån. Som en efterrätt! Fantastiskt.

Vet ni vad det bästa är? Jag ska dela med mig av detta magiska recept till er! Vilken kväll va?

Till 4 personer:

8 dl mjölk
2 dl vatten
1 dl kakao
1 dl socker
12 + 4 polkagrisar
2 dl vispgrädde

– Blanda mjölk, vatten, kakao och socker i en kastrull. Vispa så att kakaon löser upp sig.
– Koka upp och låt sjuda i 15 min utan lock.
– Tillsätt 12 polkagrisar och rör om så att de smälter.
– Häll upp i trevliga muggar, toppa med vispad grädde och lite krossade polkagrisar. Drick och besök mig i himmelriket.

14 Sep

FÖNSTERPUTS MED MAMMAS HJÄLP

Jag har världens bästa mamma. Idag spenderade hon dagen hos oss för att hjälpa mig att tvätta alla fönster. Eller för att tala klarspråk – hon tvättade själv alla fönster. Jag skötte om lillan och sprang något litet ärende i lägenheten åt mor ibland. Kände mig som 15 igen, när vi ”tillsammans” städade mitt rum, vilket ofta resulterade i att jag satt på sängen och drömde mig bort i gamla dagböcker och bilder som jag hittade i gömmorna medans mamma städade varenda vrå av rummet. Sa jag att jag var 21 nu? Men trevligt var det!

Inte helt förvånande började mamma även svepa med dammtrasan på fler ställen än fönstret och inte ett endaste dammkorn gick att dölja för hennes skarpa blick…

Då blev jag alldeles matt av städandet och intog första bästa viloposition.

Jag ryckte dock upp mig och lunch dukades fram – vilken glädje!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)