10 Sep

BOKSLUKARDAGS

Är det inte fantastiskt att efter en arbetsdag få öppna sitt beställda paket med böcker, välja ut den bok man är mest sugen på att läsa och spendera ett par timmar i soffan med boken som sällskap innan man sedan beger sig på en garanterat supertrevlig middagsbjudning hos Johanna och Fredde i deras fantastiska hus? Ja – jag älskar mitt liv!

Det var mest studentlitteratur i paketet tyvärr, men några små godbitar slank också ner. Bland annat Katerina Janouch´s tredje bok i serien om Cecilia Lund, Hittebarnet, som jag ska sätta tänderna i nu. Sen har jag några trevliga reportageböcker att jobba vidare med, jag återkommer med dessa ifall de är läsvärda!

Om ni undrar så är det mina senapsgula strumpbyxor som lyser som tusen strålande solar i bakgrunden. De är inte riktigt så gräsliga som bilden antyder.

Ha en fantastiskt trevlig lördagskväll mina kära läsare!

10 Sep

HÖSTENS FAVORITSYSSLA

Ett av veckans projekt var en framsida till ett album, med ett alldeles speciellt gulligt motiv. Åh, jag är verkligen lycklig över att det är höst så man får börja pyssla ordentligt! Jag ber om ursäkt ifall det blir mycket pysselbilder, men det blir lätt så när det är en sådan härlig pysselperiod just nu!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)