9 Sep

BIL(D)-DILEMMA

Redan fredag! Veckorna går rasande fort när man pluggar. Det är alltid måndag eller fredag, dagarna emellan tycks liksom försvinna av bara farten. Idag har jag lite pluggande att ta tag i. Har bland annat varit och fotat till några fotouppgifter.

Jag råkade ut för ett litet dilemma med mig själv idag. Jag hade tänkt öva på panorering, vilket är en av uppgifterna. Det innebär att man ska följa ett föremål i rörelse och och lyckas man så ska föremålet vara skarpt på bilden och bakgrunden suddig. Hur skulle jag då öva på detta? Ja, jag kom fram till att det borde vara enkelt att öva på bilar. Jag insåg dock snabbt att det inte kändes riktigt bra att stå bredvid vägen och fota alla bilar som körde förbi. Kändes lite obehagligt – för bilisternas skull. Så vad gör jag? Jo, jag gömmer mig i en busskur och kikar efter bilar mellan glasen. När en bil närmar sig så böjer jag mig snabbt ut från kuren och tar kort på bilen. Hur obehagligt ska inte det ha sett ut??

Gjort är gjort. Nu ska jag kika igenom bilderna och äta polkagrisar. Det får man på fredagar!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)