4 Sep

BLÅBÄRSMUFFINS

I våran lilla familj så är det jag som bakar. Men ibland får Jakob ett ryck och bestämmer sig för att baka sin specialare – blåbärsmuffins! Stora, läckra och fantastiska blåbärsmuffins. Så ikväll njuter vi med nybakt framför Idol-starten. Mysigt värre!

Förresten, jag kan absolut tycka det är trevligt att ha olika muffinsformar av alla de slag men silikonformar är ett superbra alternativ som är både smidigt och miljövänligt! Diska och så är de redo för att användas igen!

4 Sep

TACKSAMMA MINNEN

När vi hade kräftskiva förra helgen så spenderade vi några timmar på en bastuflotte. En bild togs på mig och Jakob. På samma flotte, på samma sjö stod vi och tog en nästan likadan bild för några år sedan. Tänk vad tiden går fort! Den bilden har varit min favoritbild länge, tagen i en stund av ren lycka!

Jag är verkligen tacksam över att vi fortfarande får vara lyckliga. Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi får vara det många, många år till!

Vad är ni tacksamma över idag?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)