31 Aug

TILL GUD

Gode Gud,

Du vet att jag ofta dödar blommor. Det vet du. Jag dränker dem eller torkar ut dem. Du vet också att jag så hemskt gärna vill få dem att leva, lära mig och bli duktig på att veta hur olika blommor ska tas hand om. Allt det här vet du. Så med den vetskapen så ber jag dig nu. Hjälp mig att få min fina, nyinköpta blomma från Kvantum att leva. Ett litet tag i alla fall?

Tack på förhand för hjälpen med den här blomman.

Och förlåt för att jag dödat så många redan..

Amen.

31 Aug

BRILJANT UPPFINNING

Jag och Jakob har fört in en briljant sak i vårt hushåll den här veckan. Jag har funderat ett tag på att använda mig av det men det är aldrig liksom blivit. Men nu så! Det kallas såklart veckomeny! Vilken grej, ni bara måste pröva! Jag är en sådan som inte har något alls emot att laga mat. Men jag tycker inte om att komma på vad vi ska äta efter en lång dag eller fara och handla till middagen efter en lång dag. Och då är ju veckomeny fantastiskt! På söndag sitter vi ner och kommer på maträtter till alla dagar, gör en handlingslista och handlar för hela veckan. Voilà! Då är det bara att komma hem, se på listan – jaha, köttfärssås idag, man har alla ingredienser och klart! Fantastiskt. Ett år har vi klarat oss utan detta. Hur är det möjligt?

Innan jobbet så har vi lekt idag, jag och tösen. Lekt, vandrat, dansat till Barnens favoriter. Jag blev alldeles matt av allt men det blev inte hon. ”Mera!” skrek hon, om än något oidentifierbart. Låt mig illustrera. Vi lekte.

Vi skrattade.

Och vi drack vatten. Kan det bli bättre?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)