30 Aug

FRISYRGLAMOUR

Jag älskar att vara hos frisören. Eller alltså, jag kan ibland ha ångest över hur det kommer att bli och om jag kommer att trivas i min nya frisyr, men själva besöket med allt vad det innebär – det älskar jag. Få sitta och välja på färgpaletten, bli borstad med mjuka borstar, få massage i schamponeringen, få te och skvallertidningar och sen lukta gudomligt i håret när man går därifrån. Vilken lyx!

Idag var jag nästan där en hel förmiddag och gjorde höstrenoveringen. Klippte och färgade – till och med lugg! Jag och luggar har ett speciellt förhållande. Jag tycker om lugg och inbillar mig att jag är fin i det, tills jag klipper lugg. Då ångrar jag mig alltid nå så förfärligt. Men idag är jag ändå rätt nöjd! Kanske bara tills nästa dusch, men det problemet får jag ta då!

Efter lunch var det skola och nu är det skola igen – på kvällen! Tummen ner, för nu missar vi kanske Freddes födelsedagsfika som han har ikväll.. Jag som älskar kalas så innerligt. Det är inte lätt att vara jag alla gånger.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)