25 Aug

ORGANISERAT KAOS

Idag är jag och Jakob hemma i magsjuka. Då passar det perfekt att rensa och organisera bilder på datorn! Sitta och ordna, slänga, göra mappar, det mår jag verkligen gott av. Jag älskar ordning och reda. Som i den där filmen, The Wedding Planner, som handlar om hon som i början ska framstå som en otroligt perfektionist? Lite så är jag innerst inne. I verkliga livet håller det inte. Men innerst inne..

Jag har några ställen där det får vara lite kaos. Det är bland annat i ett hörn, på bänken i köket. Men jag kallar det ”organiserat kaos”. Det ser lite lagom stökigt ut, men det är liksom meningen. Ett bra sätt att ursäkta egentillverkad röra – kalla det bara ”organiserat kaos”! Jag och Jakob har många sådana ställen. ”Praktiska lådan” där vi skyfflar i allt som vi känner hör dit, ”Sladd-korgen” där jag slänger allt tekniskt som jag inte vet var det ska vara, och ”den oranga” där liksom allt annat hamnar. Superbra!

25 Aug

FRUKTFAT SÄLLAN SKÅDAT

Vilken mysig dag det blev igår! Jag myste på med kusin Angelica och hennes man hemma hos mamma och pappa under dagen, hälsade på mormor och morfar med lilltjejen och åt god mat.

På kvällen drog vi ihop tjejkväll med pyssel och världens bästa fruktfat! Jag menar, titta bara?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)