19 Aug

”KONDENSBEHÅLLAREN FULL”

Pust, en sån dag! Trots min ledighet så har det varit full rulle. Jag har sprungit på stan och fixat det sista inför outfiten imorrn, jag har stortvättat (och då menar jag stortvättat) och så har jag pysslat på med annat smått och gott inför morgondagen. Jag älskar sådana här ”få-alla-saker-på-listan-gjorda-dagar”! Det är bara och pricka av. Men hela dagens lycka hänger verkligen på att allt går som det ska.

För att ni ska förstå så ska jag beskriva ett scenario som utspelades idag, ett scenario som hade kunnat förstöra hela min dag. Japp, totalförstöra den. Med ett ynka litet pip bara. Det är nämligen så att jag har ett perfekt tvättschema när jag tvättar. Jag tänker inte gå in på detta i detalj men det innebär bland annat att tvätt- och torktumlaren används i en perfekt symbios med varandra. Men idag, när jag kom ner till tvättstugan för att tömma torktumlaren och flytta över lakanen till tortumlaren så blinkar maskinen ilsket mot mig. ”Kondensbehållare full” skriker den lilla upplysta skylten mot mig. Jag blir rasande, skriker vilt och sparkar ner den korkade maskinen som inte ens kan torka ordentligt. Nej, det gör jag inte men hela mitt schema går åt pipsvängen och jag ber en bön för att det ska funka när jag, en hel timme försenat, stoppar in lakanen. Bönen besvaras. Tack Gud!

Det var det hele.

Klänningen hänger redo för att strykas imorgon. Jag är redo för bröllop!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)