18 Aug

PROMENAD MED FOTOGRAFERING

I måndags när jag och Jakob kom hem från Göteborg så for vi till mor och far för middag. Vilket i sig är fantastiskt. Men vi tog också en promenad med två små efterlängtade barn som jag är väldigt förtjust i. Fina att ta bilder på är de också.

18 Aug

PIZZABULLAR UTAN FINESS

Idag börjar jag jobbet klockan 12 så under förmiddagen gav jag mig på att göra det säkra källor har sagt är den bästa matlåde-maten. Pizzabullar. Väldigt trivsamt med regnet i bakgrunden och P1 i radion. Hur som haver, det vanliga på pizza är nog skinka, tomatsås och ost, men jag har aldrig varit någon Vesuvio-tjej så jag tänkte att jag skulle sätta på lite allt möjligt!

Mina pizzabullar fick tomatsås, skinka, mozzarella, vitlök, basilika och svamp på sig. Ut på en avlång pizzadeg, rulla ihop och skär i ”bullbitar”.

Ugnen på 200 grader, 15 minuter senare är de klara! Här skulle jag nu vilja berätta hur fantastiska mina pizzabullar blev. Men icket. De blev inte alls fina. Alldeles för mycket pålägg gjorde att de blev platta och fula. Så tyvärr. Men smaken var det verkligen inge fel på!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)