17 Aug

HÖSTPRESENT OCH AVSKED

Idag har min vän Magdalena anlänt till Alingsås där hon ska bo i ett år. Trist för oss, men fantastiskt roligt för henne! I måndags anordnade hon en liten avskedskväll. Vi myste, åt gott, lekte roliga lekar och grillade. Ja, myste helt enkelt! Hon fick en glassmaskin av oss som jag är väldans sugen på att införskaffa själv faktiskt, om man nu får säga så om saker man varit med på att ge bort. Kanske blir en höstpresent till mig själv?

Nu ska jag njuta av den första hemmakvällen på evigheter, utan min dator för den är fortfarande på lagning. En bra bok kanske? Med en kopp te? Eller kanske kika igenom det beställda pysslet som damp ner genom brevinkastet idag? Så många val…

17 Aug

ASKAR I MÄNGDER

Åh va mysigt med regn idag! Då kan man i lugn och ro pyssla på med innesaker, vilket idag har inneburit storstädning. Inte det roligaste kanske men nödvändigt och sen mår man så väldans gott när det är gjort!

Jag har även packat upp min fina Göteborgs-shopping som faktiskt inte innehöll ett endaste plagg. Men ack, så nöjd jag är ändå. Bara bra saker som kanske inte är absolut superviktiga men gör det hela lite roligare. Bland annat några nya saftflaskor (går icke att ha för många), prickiga små muffinsformar och så många askar. Saftflaskor gör det roligare att göra egen saft, muffinsformarna gör det roligare att baka och askar, ja vad gör askar?
Askar, askar, askar. Jag bara älskar askar. Neutrala askar som man får pynta efter ork, vilja och kreativitet, och sen ge bort med någon fin present inuti! Fantastiskt. Jag är nu bra på att shoppa bra saker!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)