16 Aug

INFÖR BRÖLLOP

På lördag ska vi få fara på bröllop! Jag verkligen älskar bröllop. Jag menar, vilken annan fest förbereder man sig i månader inför? Det är så mycket kärlek på bröllop. Man får göra sig fin, äta god mat och troligtvis både skratta och gråta. Kan det bli bättre?

På lördag är det Ewa som gifter sig med sin Patrik! Den riktiga möhippan fick hon i Göteborg där hon bor men vi Piteå-tjejer gjorde i ordning en knytismiddag som blev himlarns trevlig den med!

16 Aug

HEMKOMST OCH TACKSAMHET

Nu är vi tillbaka! Vilken vecka vi har haft! Intensiv, rolig och ett minne för livet. Men ack, så trött man blir. Hade man verkligen den energin när man var 15 år? Och nog förstod man väl ändå att det var viktigt med sömn för att orka med ett lägers alla aktiviteter? Eller?

Hur som haver så har vi haft det fantastiskt. Men oavsett hur fantastisk en resa har varit så är det alltid lika underbart att få komma hem. Hem till vår fina lägenhet, familjen, vänner och våra egna rutiner. Jag är så tacksam för hur bra jag har det. Ingen ledighet dock, vilket är synd, men det är ändå skönt att vara hemma och jag ska verkligen njuta av de få lediga dagar som är kvar i sommar. Efter det ska jag njuta över att skolan börjar om!

En av veckans många höjdpunkter var Göteborg-dagen då vi vandrade i staden och fick åka till Liseberg. Jag passade på att fika med min fina klasskompis Linnéa som tyvärr inte kommer tillbaka det här året. Men vi har alltid lika trevligt!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)