4 Aug

CITRONGLASS SOM START

Idag är jag ledig, ledig, ledig! Första vardagen på jättelänge! Visst, det är ju väldigt uppskattat att få vara ledig under helgerna, men jag har alltid tyckt om att vara ledig en dag mitt i veckan. Det finns liksom inga krav på den dagen. Inga speciella tider att passa, inget rantande. Bara en helt vanlig dag när man kan passa på att göra saker man inte hinner på helgerna. Om det då är städning, brödbakning, bokläsning eller bara umgås med någon, det får dagen utvisa.
Det bästa är att jag faktiskt är ledig imorrn också och det är optimalt. Då kan man ha en dag när man gör massor med nyttogrejer och en dag som man enbart gör roliga grejer! Perfekt!

Jag börjar i alla fall dagen med citron- och lakritsglass och nya Halens-katalogen – med höstkläder!

4 Aug

DRÖMMAR SOM GNAGER

Brukar ni drömma när ni sover? Det gör jag ofta, speciellt på morgontimmarna. De senaste nätterna har jag drömt massor. Och jag tycker inte om det. Jag vet inte hur det är för er men jag kan liksom inte släppa drömmarna under dagen som går. Ibland kommer jag ihåg dem superdetaljerat och ibland är det bara en obehagskänsla som ligger kvar och gnager. Drömmarna känns ju så fruktansvärt verkliga. De tar liksom vid från det jag somnade och mina mardrömmar är inte gröna monster som jagar mig. Mina mardrömmar innehåller relativt realistiska saker mördare, sjukdomar, olyckor eller mer personliga som att vi tillexempel gör slut. Ofta blir jag och någon jag älskar jagade. Vi springer och flyr utan att veta vart vi ska.

Sen när jag vaknar är känslan av drömmen fortfarande stark. Och den liksom vägrar släppa taget under dagen! Drömmen smyger sig in bland minnena och det blir som att försöka sudda ut något man har upplevt! Konstigt och irriterande!

Okej, ni fattar. Det hade ju varit trevligt om en fin dröm hade lämnat kvar en lyckokänsla. Men varför händer det aldrig mig?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)