3 Aug

TEMA-KLUMP

Jag är en sådan som tycker om att göra saker i tema-klump. Jag ska förklara detta lite närmare eftersom jag gissar att tema-klump är ett för många okänt begrepp. Kan bero på att jag just kom på det.

Hur som helst, jag tycker om att göra allt samtidigt när det gäller olika ”teman”. Om jag städar lägenheten, då vill jag har en förmiddag då jag verkligen jag städa hela lägenheten i varje vrå och helst tvätta all tvätt också. Om jag ska shoppa kläder då är drömmen att innan rensa garderoben och sen hitta massor med snyggt och allt jag behöver under just den stadsturen. Om jag ska till frissan och göra en make-over så vill jag i mina drömmar alltid, förutom att fixa håret, även plocka ögonbryn, få manikyr, pedikyr och helst en massage på det. För att liksom vara helt igenom ”servad”. När jag duschar vill jag helst göra hela kittet, det vill säga ansiktsmask, hårinpackning, ansiktstvätt, raka benen, hudlotion, måla alla naglar, sminka mig superfint – ja ni fattar. Jag blir väldigt, väldigt tillfreds när jag faktiskt kan göra ett helt sådant här kitt! Tyvärr är det ofta rätt dyrt att handla en hel garderob varje gång man shoppar, eller att gå på varenda spa-behandling varje gång man klipper sig.. Men i teorin vore det fantastiskt.
Städa lägenheten är det enda jag kan göra i klump-form. Där skulle jag säga att Jakob har haft lite flax..

Idag fick det bli den billiga serva-hela-mig-proceduren. Det vill säga dusch och lite nagellack. Bubbelgumsrosa dagen till ära!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)