2 Aug

SKÖNSÅNG OCH VÅFFLA

Jag kan verkligen bli sådär barnsligt lycklig när jag kommer hem och bordet är dukat och maten är klar. Jag känner hur jag bara slappnar av i hela kroppen och hur lättnad och lycka infinner sig. Idag var en sådan dag. Tacos stod på bordet när jag kom hem kl 18. Jag gick från trött och sliten till väldigt nöjd på två sekunder.

Efter den ljuvliga måltiden susade vi iväg till Havsbadskyrkan för att lyssna på våra duktiga, duktiga vänner Johanna och Emma som sjöng och spelade! Våfflor gjorde kvällen komplett. Nu sitter vi i vårt kök och lyssnar på Olof Wretlings sommarprogram – fantastiskt! Ni måste lyssna på det!

2 Aug

BILDILLUSTRATION

Det låter i många inlägg som att jag verkligen inte gillar sommar – men det gör jag faktiskt!
I dagarna hoppar jag in och jobbar på Hansens. Och vet ni vad jag helt oberoende av min åsikt kring årstiderna tycker? Jag tycker att höstkläder är mycket roligare än sommarkläder! Koftor, sjalar, mössor, stickat, brunt, grått, svart, det är så mysigt och jag vill köpa alla plagg! På sommaren strider alltid ”snyggt” och ”bekvämt i värmen” med varandra, för mig i alla fall, och jag shoppar väldans lite kläder på sommaren. Det här är dock min högst personliga åsikt.

Jag ska illustrera detta i en bildserie. Titta nu vilken skillnad på mig när jag är utan sjal och mössa och när jag har sjal och mössa.

Ser ni? Det är roligare med höstkläder!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)