27 Jul

PYSSELKORG LASTAD

Hemkommen efter ännu en dag på jobbet! Bara två dagar kvar nu. Känns jättekonstigt! Men det ska bli kul när skolan börjar om, jag saknar skolan.

Nu har jag bara hastat hem för att packa en liten pysselkorg att medtaga till min moder och fader, bara för att i all enkelhet kombinera pyssel med social stimulans i föräldrahemmet! Det lät väl bra?

Ha en trevlig kväll mina vänner, ha en trevlig kväll!

27 Jul

VISSA HAR DET

Åh vad vi skrattade igår! Filmen var riktigt bra och jag tror jag måste se den igen så man hinner skrattar åt allt!

Har ni förresten sett Top model? Jag brukar se det på vintrarna. Det är ett program där de letar modeller som får ta massor med olika bilder i olika vinklar. Posa och försöka se snygga ut. Ibland lyckas de, ibland lyckas de inte. Men vissa liksom bara har DET. Det där som gör att de helt enkelt fastnar på bild och alltid lyckas se naturligt vackra ut. Jag känner en sådan brud. Vi hade photoshoot för någon dag sedan. Jag och mamma stailade henne själva. Smink och hår behövde inte fixas. Sedan var det bara att knäppa bild efter bild.

Och titta bara på resultatet. Passa er – hon kan bli farlig att tävla mot i framtiden!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)