24 Jul

MANLIGHET OCH ARMBAND

Jag har en bekännelse och ska be om ursäkt. Jag och Jakob var i stan igår och stod och pratade. Då såg jag ett gäng killar och tjejer som stor bredvid en rostig meckar-bil.

” Tänk  att man som kan som se på utseendet vilka som är bilintresserade”, slängde jag ur mig.
”Vadå, menar du?”, frågade Jakob.
”Ja, men alltså, en stor prilla under läppen, säckiga kläder, kepa”.
”Ser jag också ut så då?” undrar Jakob.
”Nej men va, du är väl inte så bilintresserad?”
”Vad är jag då?”
”Jamen du är ju lite mer..” säger jag och viftar feminint med handen.

Officiellt ber jag nu Jakob om ursäkt. Förresten, har ni sett Jakobs fina armband? Han har gjort det själv… Mina fina, manliga man!

24 Jul

BÅTTUR UTÖVER DET VANLIGA

Nu är vi hemma! Vilken fantastiskt tid vi har haft på stugan. Förhoppningsvis hinner vi dit på ett kort besök någon mer gång innan höstens intåg.

Helgen har varit väldigt bra! I fredags var vi på en underbar båttur. Bilderna gör omöjligt det spegelblanka vattnet och den varma kvällssolen rättvisa, men fint var ordet! Vi båtade iväg till Storstrand för kvällsmöte och träffade familjen och flera andra trevliga människor!

Idag ska jag pyssla på med allt möjligt, bland annat göra efterrätt till i kväll då vi ska till Johanna och Fredde och grilla! Perfekt avslut på en helg säger då jag!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)