21 Jul

SLITJOBB UTAN SJÄLVFÖRTROENDE

Det här är min fotografvän Jessica på PT. Hon är jätteduktig! Idag har vi gjort två enkäter. Enkäter, mina vänner, det är ett riktigt slitjobb! Alla flyr när de ser kameran och ingen vill ställa upp och svara på en enkel liten fråga. Ju fler nej vi får desto mindre sugen blir man på att fråga. Jag börjar prata högre och högre och får ett hästliknande skratt som ekar över Byxtorget.

Mina vänner. Hjälp de stackars enkät-fixarna om ni ser nån. Ta den minuten och ställ upp – trots den rysliga bilden som måste tas! Jag kommer i fortsättningen svara på varenda en, det är ett som är säkert!
Tur att man får göra det med en fotografvän som Jessica. Väldans tur! Nu ska jag och hälsa på mor och far i husvagnen, lev och må!

20110721-133820.jpg

21 Jul

LILLENS GLÄDJE

Vi var och lyssnade på musik igår! Youngsters hade konsert för barnen på Pite havsbad och mitt sällskap var lyriskt. Det skuttades, gurglades, skrattades bredvid mig och det fanns ingen hejd på glädjen hos den lille. Det var överlägset det bästa den söta människan hade hört, utan tvekan. Så jag har lovat Jakob att han SKA få följa på nästa konsert också!

20110721-085042.jpg

20110721-085050.jpg

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)