17 Jul

KATTENS INTELLIGENS

Som jag har skrivit om tidigare så har vi en kattunge på stugan. Det är en väldigt bortskämd och gosig kattunge. Alla tävlar vi om dess uppmärksamhet, alla vill vi bli omtyckta. Vi gosar, lockar, bär omkring och myser. Jakob har en egen taktik för att vinna katten Eskils hjärta. Han matar kattungen med falukorv. Katten är smart, stryker sig mot benen, sitter och gör hundögon (eller hur blir det?) under kylskåpet.

Men när korven är slut, då tvättar han sig noggrant. Jakob vill att katten ska tycka om honom. Katten tvättar sig klart, tittar på honom och vandrar sen iväg. Men Jakob, han är tålmodig han. Han försöker bara igen en annan gång.

17 Jul

DEN SISTA DELEN

Idag är det Harry Potter-dag! Vi ska nu tillslut se den sista och avslutande filmen i sagan om Harry Potter och jag måste säga att det känns aningen sorgset. Väntan på nästa Harry Potter-bok eller Harry Potter-film har liksom funnits där i många år. Och nu är det slut.

Hur som helst så gäller det idag alltså att uppdatera sig. Jag läser böcker och ser sista filmerna så att jag ska fatta var man är nu när vi ser sista delen på bio i kväll.

Förutom det så solar jag och äter kladdkaka. En bra söndag, enligt mig!

17 Jul

SPEGELBLANKT ATT FÖREDRA

Det blev en väldigt trevlig kväll igår! Grillat på stugan med gäster, sedan en fantastisk båttur på spegelblankt vatten! Underbart! Jag är lite kinkig med det där med blåsten och tycker det är mycket mer trivsamt att sväva fram på blankt vatten!
Vi körde och hämtade vänner i Bergsviken, åkte genom kanalen och lyssnade på Häjn i parken, en sväng förbi Fårön, en paus en södra hamnen och så tillbaka. Väldigt trevligt!

20110717-141135.jpg

20110717-141206.jpg

20110717-141407.jpg

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)