12 Jul

ETT BRA ORD

Ett ord som jag tycker om väldigt mycket är ordet nu. Jag älskar att göra saker nu, på en gång. Jag vill veta saker nu, jag vill göra bort saker nu. Inte sen, inte om en stund. Jag vill göra massor saker just nu och jag tycker inte om att måste vänta, eller göra det en annan gång. Det är ju smidigt när jag själv kan göra de där sakerna jag vill göra, men det är jobbigt när man måste vänta på att någon annan som inte har lust att göra något nu ska göra något först.

Samtidigt tycker jag om att längta. Längta, planera och fantisera om hur något kommer vara, hur mysigt det kommer bli. Rätt ofta blir det inte precis som man vill i verkligheten och då kan halva nöjet ha varit att se fram emot något! Det finns massor med saker som jag ser fram emot, massor med saker som jag har kvar att göra och uppleva i mitt liv. Det är spännande!

I kväll var det volleybollturnering på Strömbacka, ett helt gäng med ungdomar spelade och hade trevligt! Vi deltog inte själva men brorsorna var med. Tyvärr åkte båda deras lag ut i semin. Men det var trevligt så länge det varade!

12 Jul

NUTIDENS SYJUNTA

Jag och mina tjejkompisar tycker alla om att scrappa, alltså att pyssla med kort i fotoalbum. Och vad är väl trevligare än att då och då samlas hos någon, ta med att sina pysselprylar och sedan vara kreativa tillsammans. Se i varandras album, prata om allt. Höra personliga klagomål över hur fult något blev eller fråga om råd ifall ett papper matchar med ett annat. Sådär lagom avancerat, och mycket trivsamt.

Det får bli dagens tips, dra ihop några vänner och pyssla med något! Det kan vara vad som helst, scraapbooking, stickning, tovning, måleri, kortskapande och så vidare. Det tipset gjorde vi igårkväll, helt klart att rekommendera!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)