11 Jul

FRUSTRATION OCH KÖRSBÄR

Det finns inget jag tycker så illa om som våld mot barn. Det gör mig arg, upprörd, rasande och väldigt frustrerad. Idag knivdödades en 7-årig pojke utanför Umeå, hans pappa sitter häktad.
Hans egen pappa. Den som borde vara hans trygghet, hans beskydd, den som borde offra sitt liv för honom. Istället var det pojken som fick offra sitt liv. Offra sitt liv för att det är en sjuk värld som vi vuxna skapar åt våra barn. Offra sitt liv för att det finns sjuka människor.
Det går över mitt förstånd, och jag ser ner på alla er därute som gör illa era barn. Som slår, förstör och ibland släcker liv, liv som ni inte har någon rätt att släcka, snarare en skyldighet att ta hand om. Jag ser ner på er och tycker synd om er för att ni inte förstår hur lågt ni har sjunkit.

De brukar säga att de som har våldfört sig på barn ofta blir misshandlade och mobbade i fängelset. Rätt åt dem.

Egentligen är jag inte arg idag. Jag blev bara arg när jag tänkte på den lilla pojken. Egentligen äter jag körsbär och tittar på min fina glaskupa som jag köpte på marknaden. Men ibland när jag tar ett körsbär – då tänker jag på pojken igen.

11 Jul

EN SÅN DAG!

Sicken dag det blev! Vi skeppade ut till Svinöra, picknickade och hade det riktigt gott. Det är dagar som gårdagen som man kan leva på länge, ta fram under de mörkaste vinterdagarna, och bara hoppas på att det kommer flera. Det tänker då jag göra i allsefall!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)