9 Jul

DAGSUPPDATERING

Upplagda fötter, kall saft, och en sval bris genom balkongdörren. Tadaa, jag är hemma! Mötte upp mamma och pappa med södervänner på stan och fikade med dem ute på Västrakajen, trivsamt!

Nu mellanlandar jag och sen får vi se vad kvällen bär med sig. Spännande möten, oförglömliga minnen, en resa genom djupaste djungel, strandsatt på en öde ö, grävandes i sanden efter något ätbart. Hittar en snäcka, öppnar den sakta. Det glimmar från den, jag får inte upp den, bänder upp skalet med en pinne. Där inne, där öppnas en ny värld. Jag böjer mig sakta fram och slukas av det skimrande universum som lockar på mig, kallar på mig, viskar mitt namn. Den nya världen är magnifik, underbar, utsökt i sin härlighet. Jag träffar Sir Galateus och han leder mig vidare, vidare på en väg mot…

Ja. Typ så. Eller så hyr jag en film, vem vet.

Jag vet inte jag, men det känns inte som att trion insåg deras onekligen ganska överdrivna matchning imorse? En liten seglarfamilj! Utan segelbåt förvisso.

9 Jul

VAD ÄR VÄL EN LEDIG DAG?

Ingen ro och ingen vila! Idag ska jag hoppa in och jobba på Hansens, men imorrn – imorrn ska jag njuta! Ta en morgonpromenad, äta en jättestor frukost och duscha länge. Vem behöver flera lediga dagar i veckan?

Så mina vänner, om ni har vägarna förbi, kom på ett besök på Hansens idag! Och så slår ni två flugor i en smäll och tar en fika på Ekbergs efteråt. Perfekt.

9 Jul

MÅLTIDERNAS MÅLTID

Det finns oändligt med smarriga måltider. Smarriga, läskande och briljanta måltider med hela kostcirkeln representerad. Måltider du lagar i timmar, måltider du längtar efter i dagar. Mat som smakar gudomligt och får dig att sucka av välbehag!

Sen finns det de där måltiderna som liksom försvinner. Måltider som aldrig får någon riktig uppmärksamhet, som aldrig får bekräftelse. Trots att de ofta tjänat oss troget i så lång tid.
En sådan måltid som jag gör allt för sällan men som jag alltid förundras över, det är pannkaka. Pannkaka med bacon i och hemmagjord blåbärssylt som enda tillbehör. Pannkaka, det är en fantastisk vardagsmat som jag har bestämt är värd en stund i rampljuset.

Så hörrni! Glöm inte bort pannkakan.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)