5 Jul

LYLLOS MIG

Vet ni vad jag kan tycka? Jag kan tycka att vi spenderar alldeles för många timmar av vårt liv på jobbet. Jag tror 8-timmarsdagen ligger kvar från tiden då mammorna var hemmafruar och papporna jobbade för fullt för att kunna försörja familjen. Idag jobbar ofta både mammor och pappor minst 8 timmar per dag. Är det verkligen rimligt? Vad jobbar vi för egentligen? Visst, vi behöver försörja oss själva, kunna betala räkningar och kanske köpa den där bilen som faktiskt fungerar. Men när hinner vi njuta av det? När hinner vi njuta av våra liv som vi har byggt upp när vi hela tiden jobbar med själva uppbyggandet? Vara med våra vänner, med familjen?
De flesta skulle nog klara sig rent ekonomiskt trots att de jobbade mindre. 5/7 dagar jobbar vi under veckorna. 5 av 7. Största delen av veckan, största delen av våra liv. Må då vara om du faktiskt tycker om ditt jobb. Men det skrämmer mig när jag tänker på alla som inte gör det!

Jag försöker då i alla fall att njuta av mina lediga dagar. Som i helgen tillexempel. Då köpte jag mig en superfin korg på kyrkmarknaden. En alldeles egen picknick-korg som jag ska fylla med godsaker någon dag då jag ska till stranden!

Där ska jag njuta av den goda, goda saften som jag också köpte på marknaden! Lyllos mig då!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)