4 Jul

TEATERDRÖM

Kvällen har spenderats skrattande, ute i kvällssolen, med en filt virad omkring mig. Ja, vi har varit på Karlbergsteatern. Himla mysigt med teatrar på sommaren, det är inte så ofta vi har sånna ute i det fria här uppe!

Jag kan ibland bli väldigt sugen på att vara med i någon teater eller musikal, jag skulle nog tycka att det var väldigt trivsamt. Eller jag vet att jag skulle tycka om det, jag har ju faktiskt varit med i några små uppsättningar genom åren. Ack, det var tider det!

4 Jul

TILLFREDSSTÄLLANDE STRUKTUR

Jag tycker om att planera. Eller nej, jag älskar att planera. Planera, organisera, strukturera och sen uppleva hur allt klaffar. Samma med listor. Få skriva upp allt som ska göras, handlas, införskaffas. Vilken tillfredsställelse det är att få pricka av sak efter sak. Tills allt på listan är gjort.
Det bästa är att man genom att skriva ner allt som snurrar som små kom-ihåg-lappar i hjärnan just slipper ha allt snurrande! Då står det där, svart på vitt, och man kan släppa taget en aning.

Tro det eller ej, men jag tror min kärlek till kalendrar har med denna egenskap att göra. Det är fantastiskt roligt att köpa ny kalender. En fin, ren kalender som man får sitta och skriva ner allt i! En sådan fin kalender köpte jag för någon dag sedan. En vuxen kalender, en sådan där med läder runt om. Egentligen brukar jag spara det till skolstarten, men i år var jag tvungen att ha en tidigare när den andra tog slut. Visst är den fin?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)