2 Jul

PAGANINIKONTRAKTET, TACK!

Vet ni! Nu när ni alla har läst Hypnotisören av Lars Kepler som jag tipsade om för någon vecka sedan, då är det alldeles perfekt att fortsätta läsa nästa bok i serien. Iiiiihh, vad spännande dom är!

Köp boken Paganinikontraktet av Lars Kepler nu och läs, läs, läs för allt vad du är värd! Skynda dig, de här böckerna vill du inte missa!

2 Jul

SMÖRGÅSTÅRTA SOM FAVORIT

Jag älskar smörgåstårta. Fast vadå, vem gör inte det liksom? Den vanliga klassiska smörgåstårtan är såklart bäst. Men det finns en stark tvåa som är superenkel att göra!

Här ska ni få receptet, det hemliga receptet som gått i arv i generationer! Typ.

1 halv stor burk med skagenröra med svart lock, går att köpa på Coop!
1 burk creme fraiche
1 halv röd lök
1 påse polarkaka
Räkost
4-5 ägg
Gurka
Tomat
Citronmajonäs

Gör såhär:
Ni tar polarkakan, sånna där halvingar som man kan vika ut. En påse bröd räcker till en tårta. Det blir tre rundingar, alltså två lager med fyllning. Blanda creme fraichen och den hackade rödlöken. Det sätter du på ett lager. På det andra lagret breder du ut skagenröran. På med den sista rundingen bröd och så brer du räkost på toppen. Dekorera med kokta ägg, citronmajonäs, gurka och tomat! Klart!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)