23 Jun

STUNDER FÖR OSS SJÄLVA

Vi åkte ut på en biltur till Renöhamnen kring 22 igår. Vandrade omkring, pratade om båtar.

Något jag och Jakob ofta gör är att vi åker ut på bilturer. Ibland när vi har varit borta någonstans på kvällen, eller innan vi ska någonstans. Vi åker omkring, utforskar nya vägar, tittar på hus, tittar på utsikten och pratar. Jag tycker om de där små utflykterna, tillfällen då vi inte använder datorer, mobiler eller TV-apparater. Tillfällen då vi pratar och umgås. Viktiga små stunder! Ibland sitter vi tysta med varandra, ibland diskuterar vi något intressant. Stort som smått. Jag tror det är väldigt viktigt att få de här stunderna, där ingenting annat stör. Stunder med bara oss själva. Stunder när vi fortfarande lär känna varandra, efter våra fyra och ett halvt år tillsammans. Han är så fin, min Jakob.

23 Jun

TREVLIGT MED HEMMABYGGE

I samma veva som vi flyttade in i lägenheten så byggde jag och Jakob en bokhylla. Det var den klurigaste möbeln att annars köpa, för vi visste inte riktigt hur vi ville ha den och vi hade inte jättemycket plats för en bokhylla. Så därför ritade vi en egen och byggde den själva.

Det blev en perfekt pocket-bokhylla som vi hängde ovanför soffan. Och sen är det väldans trevligt att bygga något själv, både som gemensamt projekt, men också för att ha något hemmasnickrat i sitt hem!

 

23 Jun

NÅGRA EXTRA KILON

Jag kommer gå upp flera kilon den här sommaren, så många kalas som vi är på. Igår var det kusin Elin som hade kalas, grattis till dig idag när du fyller år!

Min ledighet börjar lida mot sitt slut. På måndag börjar jag jobba! Men vad gör väl det när man längtar till jobbet?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)