22 Jun

STADENS BÄSTA CAFÉ

Idag har jag varit med min kära kusin Lina och vandrat i staden. Vi har gjort ärenden, men mest har vi mått gott. Bland annat fikade vi på Ekbergs. Stans mysigaste café om du frågar mig! Det är liksom så dämpat ljud i lokalen, mysig belysning och så andas det lite gammeldags känsla över allt. Jag känner mig som ett litet Bullerby-barn när jag fikar där. Och vem vill inte känna sig som ett sådant? Sen är det ju supersmarrigt fika också. Inte att förglömma.

Jag gillar Ekbergs.

Och Ekbergs gillar mig, jag menar, titta bara på den här??

 

22 Jun

MINNEN I ALBUMFORMAT

Även om jag verkligen älskar att pyssla kring fotona i album så tycker jag ändå att det finns en viss charm med att köpa hem ett litet album från stället man har varit, som jag gjorde när vi var i Grekland. Det blir liksom ett minne med själva albumet också! Plus att just det här albumet ser redan ut att vara rätt pysslat, fast bara av någon annan!

Sen är ofta bilder från semestrar väldigt fina så de behöver ändå inget pyssel runt omkring sig. Det tycker i alla fall jag.

22 Jun

HANDLA TILL HELA FAMILJEN

Jag älskar att storhandla. Det är som så mysigt på något sätt. Sitta innan och skriva ner en lista, åka till affären och i lugn och ro strosa omkring och välja varor medan ICA´s glada reklamsnuttar hörs i bakgrunden. Ibland lyxar jag til det med en kokt korv i förbutiken innan. Komma hem och packa upp allt. Och sen det bästa – få ett välfyllt kylskåp! Vilken glädje! Det dumma i vår lilla familj på två personer är att det så sällan behövs storhandla. När jag har skaffat mig en stor och glad familj, då ska här handlas!

Visst måste ni hålla med om att det är mycket, mycket trevligare att handla när man får köpa små morots- och lökknippen för endast en femkrona? Det är glädje det!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)