20 Jun

SKOLMINNEN OCH NOSTALGI

För någon dag sedan var vi några kompisar som gick på en promenad. Vi hamnade på skolgården till min gamla låg- och mellanstadieskola. Gungade och klättrade och så. Jag blir alltid lite nostalgisk när jag besöker mina gamla skolor. Tänker på minnen då vi byggde barr-kojor. Lekte Herre på täppan. Knuffen som jag fick så jag slog huvudet i staketet. Gamla goda minnen. Sicken tur jag ändå har haft! Alla mina skolor har jag bara fina minnen ifrån och jag tycker fortfarande att det är himla roligt att gå skola trots att jag nu läser på universitetet. Om det hade varit ett vinnande koncept, rent ekonomiskt, hade jag pluggat i evighet. Men om två år är jag färdigutbildad journalist. Och det är jag rätt nöjd med också, tro´t eller ej!

Idag blev jag hämtad av mamma och mormor efter jobbet. Vi fikade på Ekbergs, mysigt!

20 Jun

OBEHAGLIGT BOKTIPS

Här ska ni få ett snabbt boktips innan jag cyklar iväg i regnet mot jobbet!

Hypnotisören av Lars Kepler. Superspännande och riktigt obehaglig. Som en deckare ska vara alltså. Läs för sjuttsingen!! Men ha gärna någon bredvid dig i lägenheten!

Ha en bra dag så länge!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)