17 Jun

ROGIVANDE BESÖK

Kvällen spenderar jag hos mamma och pappa, Jakob är med grabbarna. Det finns något enormt rogivande med att vara här. Något jag har kommit att uppskatta mycket mer sen jag flyttade hemifrån. Nu kommer jag ofta hit, det är liksom så opretantiöst att vara här. Jag kan sova om jag är trött, vi kan spela spel, eller bara prata. Det krävs inget av mig som gäst och det finns något som är så tillfredsställande med det. Det finns inga förväntningar på besöket och det gör ofta att det blir så lyckat. Jag är väldigt, väldigt glad över att ha fått möjligheten att kunna bo så nära familjen trots att jag pluggar. Visst, jag hade gärna sett en annan stad någon gång i livet, men närheten till familjen väger mycket tyngre. Mina fina bröder. Och min fina mamma och pappa.

17 Jun

RECEPTBOK OCH PLASTFICKOR

Något som är perfekt att pyssla på med när man inte har något speciellt att göra är en receptbok. Hitta ett litet album och dekorera det. Välj ut några favoritrecept och sätt in dem så har du en rolig present att ge bort!

Jag har olika kategorier i min så att det är lättare att hitta igen recepten, typ fika, maträtter, sallader osv.

Det bästa är att ha ett album med plastfickor, så är det lätt att fylla på med både recept och plastfickor allt eftersom! Eller byta ut ett recept som du inte vill ha kvar.

17 Jun

PYSSELTIDNINGAR OCH RÖDA NAGLAR

En molnig dag som den här är perfekt för att bläddra i en pysseltidning och måla naglarna härligt sommarröda. Jag har inte riktigt hittat den perfekta pysseltidningen än, så jag prövar mig fram. Jag hade velat ha en tidning som ger lite mer allmänna tips om sådant man kan göra med saker som man ofta har hemma, liggandes någonstans. De flesta pysseltidningar tycker jag är så inriktade, och det krävs alltid att man har/köper just deras saker. Det gör det inte såklart, det går ju ofta att skapa eget pyssel av deras pyssel, men ändå liksom.. Trots avsaknaden av den perfekta tidningen så ger de flesta en hel del inspiration och startar igång pysselsuget, vilket är trevligt i sig!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)