16 Jun

SLÄKTKALAS OCH EFTERLÄNGTADE KUSINER

Jag älskar släktkalas. Kanske beror på att jag tycker om min och Jakobs olika släkter väldigt mycket. Men det är något speciellt med själva konceptet också. Det är alltid så trevligt, alla är glada över att träffa varandra och man har liksom något gemensamt med alla – om inte annat att man är just släkt! Det minglas, det gapskrattas, det träffas kusiner som är hemma tillfälligt, det är väldigt trivsamt helt enkelt! Jag är glad att jag har många kusiner så att vi har fått anledning att träffas ofta under alla år. Idag var inget undantag, extra speciellt med två av favoritkusinerna hemma!

Födelsedagsbarnet och hans flickvän Sarita!

16 Jun

PAKET OCH GROVT PAPPER

Idag fyller Viktor 17 år, grattis!! Det innebär paketinslagning. Jag tycker om att slå in paket. Jag brukar använda ett mer papprigt inslagningspapper som jag hittade i en korg i stadens pysselbutik. Det ger lite annorlunda feeling till paketet och är rejält trots att det är lätt att använda.

Ett grovt snöre några varv runt ger det där extra. Superenkelt!

Pappret är lätt att skriva på ifall man inte har tid att göra ett kort, och jag tycker det blir fint med en vanlig, enkel spritpenna!

16 Jun

FÖRSTÅELSE SÖKES

Igår när vi var i staden hade jag anledning att köpa barnkläder till en 6 månader gammal fröken. Det är något med att gå runt och titta på barnkläder. Jag måste erkänna att jag inte är sen på att shoppa i vanliga fall heller, men barnkläder. Jag tappar fattningen. Jag skulle kunna köpa allt. Köpa allt och hänga upp det på små galgar och bara titta på alla klänningar, snickarbyxor, sneakers, hattar. Det finns ingen hejd. Pengar tappar betydelse. Jag blir alleles fnittrig, stirrig, torr i munnen. Jag måste slita mig därifrån, sätta stopp. Det är något så fantastiskt över små barnkläder. Kanske är det för att jag så sällan får anledning att köpa bebiskläder. Kanske är jag konstigt. Men ack, det är alldeles, alldeles… underbart!

Jag menar, kom igen, se bara på de här??

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)