15 Jun

BAKNING OCH SMAKPROVER

Ikväll bakar jag för fullt! Eftersom lillebror Viktor fyller år i morgon tog jag gladeligen på mig att baka en sommarkaka till kalaset. Jag fick som tips av mamma att lägga äppelskivor ovanpå och det tycker jag blir supergott. Ingen överraskning kanske, jag menar äppel och kanel måste ju liksom bli bra, eller hur?

Jag passade på att baka lite blåbärsmuffins med vit choklad när jag lika höll på.

Nu tror jag att jag ska gå och bjuda grannarna på lite smakprover!

15 Jun

UPPDRAG OCH SJÄLVFOKUS

Jag är extremt dålig på att ta bilder där jag själv är med. Det blir ju liksom aldrig eftersom jag är bakom kameran på alla mina bilder! Idag ger jag ett uppdrag åt mig själv. Det ska finnas mängder av bilder när sommaren är över. Callenge accepted!

15 Jun

SMÅ BILDER OCH MORGONPYSSEL

Jag beställde alltid mina bilder från Fuji förr, men när jag fyllde 21 i mars så fick jag en fotoskrivare av mamma och pappa i present. Den är suverän om man vill skriva ut bilder i mindre format eller kanske gör en extra kopia i svartvit som man glömde vid beställningen.

Jag har börjat använda den massor när jag pysslar just eftersom det går att skriva ut på ett visst sätt till en viss sida, det är ju omöjligt att tänka ut alla sidor i ett fotoalbum i förväg när man beställer från internet!

Det här har jag pysslat på med i morse, tyvärr hann jag inte så långt för nu väntar duschen och sen staden!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)