14 Jun

TÅR OCH GÅRDSBLOMSTER

Det är för härligt att bara kunna fara och hälsa på varandra, jag är så glad att Lina är hemma! Glass, solsken och Lina. Vissa har det bra. Förhoppningsvis kommer det att bli ett helt gäng med sådana dagar närmaste tiden. Vilket inte är mig emot!

Hon hade målat med henna på tårna innan jag kom. Jag är lite skeptisk, vad tror ni? Jag menar, den henna jag har sett ser.. annorlunda ut jämfört med den här. Men det kanske bara är jag.

Deras familj har för övrigt en fantastisk gård. Den ska ni få se ett litet smakprov på nu.

14 Jun

EN NY CHANS

Jag läste för någon vecka sedan en artikel om att norrbottningar är sämst på att donera organ. Jag tycker det är hemskt synd. Men framför allt obegripligt. Jag kan inte komma på en enda anledning till varför man inte skulle registrera sig i donationsregistret. Jag menar, det måste väl räknas som en riktig livsgärning att låta sin eventuellt tidiga död ge liv åt någon annan? För mig är det fantastiskt! Tänk att min döda kropp bokstavligt talat skulle kunna ge liv till en människa som fortfarande har en chans att få leva? Och får den chansen på grund av mig!

En del människor är bekymrade över att deras kroppar kommer att förmultna. Därför kanske de väljer att kremera sig. Tänk vad mycket liv vi väljer att kremera bort. Levande organ som skulle kunna ha räddat så många liv.

Jag och Lina skrev upp oss till det här för många år sedan, direkt när vi fick höra om det. Det tycker jag alla ska göra! Gå in och skriv upp dig för att donera redan idag. Du kommer inte ångra dig!

14 Jun

FINBESÖK OCH ETIKETTER

Igår kväll for jag hem till mamma och pappa och gjorde rabarbersaft med all rabarber som blev över. Visste ni att jag tycker om rabarbersaft?
Idag ska jag verkligen ta dagen som den kommer, eventuellt åka iväg och inhandla present till min bror Viktor eftersom det är 17-årskalas på torsdag. Sedan är min förhoppning att kunna haffa kusinen Lina Andersson som nu anlänt till lilla Piteå! Fantastiskt roligt!

När jag kokar ihop något så tycker jag det är roligt att sätta etikett på det. Perfekt att göra etiketter av gamla stuvar från scraapbooking-papper som inte riktigt går att göra något annat med. Ett grovt snöre sen runt flaskan eller syltburken så ser det fint ut.
En bra gå-bort-present eller bara till att ha på hyllan. Jag tycker också det är fint att skriva dit receptet på en större etikett och antingen låta det hänga i snöret eller sätta fast den på flaskan.
Det bästa är att det går riktigt snabbt och bara kan vara något enkelt!

 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)