11 Jun

SOLGLASÖGON FÖR EVIGT

Idag är det semester. På riktigt. Vi har varit på stranden, spelat volleyboll, ätit picknick och sooolat. Underbart! Däremot lurar jag mig själv varje år. Människor frågar: Har du lätt för att bli brun? Jag brukar svara att njae, men även om jag först kan bli lite smått röd så lägger det sig och blir brunt och fint senare. Det gör det aldrig. Jag blir bara röd. Röd, röd, röd.

Idag har jag till och med lyckats med bragden att få solglasögon-bränna i ansiktet. Det ser alltså inte ens ut som att jag har varit på stranden och blivit röd, det ser ut som att jag har varit i fjällen och blivit röd.

Tur att det var en så fantastisk dag i övrigt!

11 Jun

DRÖMMAR OCH IMPREGNERAT PAPPER

Jag tycker om böcker. Eller rättare sagt, jag älskar böcker. Visst, jag älskar såklart att läsa böckerna. Men jag tycker verkligen om själva böckerna också. Jag tycker om att ta på en bok, bläddra i den, jag tycker om att lukta på den härliga doften av impregnerat papper, jag tycker om att spara böcker och att samla på böcker. Jag älskar bibliotek. Fullt med böcker som alla är tillgängliga för mig och innehåller enorma mängder kunskap och historier. Böckerna skriker inte ut sitt innehåll, gör inte reklam. De liksom bara finns där, väntar tyst med sin skatt. Jag brukar låtsas att jag är Belle i Skönheten och Odjuret när jag går i ett bibliotek. Ni vet, där när hon glider omkring på en stege och plockar ner bok efter bok i sin lilla flätade korg. Det gör väl alla? Eller?

Ni kan ju förstå min lycka när jag fick ett helt gäng med inbundna Astrid Lindgren-böcker i julklapp av mamma. Vilken glädje!

 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)