9 Jun

MATLAGNING OCH VÄRMESLAG

Vilket väder vi har! Jag håller på att smälta bort, och det var då helt fel dag att stå vid spisen!

Men oj vad vi får saker gjorda. Pajer, röror, marinerat kött, jordgubbstårta och allt möjligt. Jag, mamma och mormor har även hunnit vara och köpa blomster! Hoppas bara jag kan få dem att leva den här gången..

Fick just veta att det blir jobb på PT imorrn, första betalda arbetsdagen, roligt! Förhoppningsvis hinner jag äta lite studentmat också.

9 Jun

ETT PINSAMT FAKTUM

Det finns en sak med mig själv som jag skäms för. Idag har jag tänkt avslöja detta för er. Det handlar om Big Brother. Detta omtalade program som ingen egentligen vill se. Inte jag i alla fall. Jag menar, sprit, sex och en bunt med olika människor instängda i ett hus i hundra dagar, vem vill se det? Jag har alltid hävdat att jag är en Big Brother-hatare. En som inte förstår poängen med programmet eller hur de kan ha så höga tittarsiffror.

Tills det plötsligt gick upp ett ljus för mig. Jag är en av dem. En av dem som tittar på Big Brother. Jag till och med gillar Big Brother. Jag har förnekat det länge. Men jag har nu kommit till erkännandets fas. Jag gillar många av människorna som är där inne, jag gillar de olika uppdragen, jag har skrattat hjärtligt massor med gånger och jag har sett nästan alla program. Men vet ni, mina vänner, vad det värsta är? Det absolut värsta? Det är att nu när säsongen precis har avslutats så saknar jag det. Hur sjukt är inte det?? Jag, Emma Larsson, saknar ett program som Big Brother när det är slut. Nej, där stannar jag, det här håller på att spåra. Nog med avslöjanden.

Över till min kära scraapbooking! Jag har spenderat förmiddagen med att pyssla, vilket ganska ofta händer i vår lägenhet. Det allra bästa med den här förmiddagen är att jag håller på med sidorna i mitt fotoalbum som mina fina vänner Johanna och Fredriks bröllopsbilder ska vara på!

Nu ska jag åka till min kära mor och hjälpa henne med all mat som ska göras till morgondagens studentfest! Jag tycker om mat.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)