8 Jun

DROGAD AV SÖMN?

Jag är hiskeligt duktig på att somna på kvällarna. Det har jag alltid varit, jag har aldrig förstått de som ligger och vrider sig i timmar innan sömnen tar över. Det är ju bara att blunda och slappna av, voilà!

Okej, jag har förstått att det kanske inte riktigt är så lätt men jag ser det som en rätt bra grej att vara duktig på. Andra kan cykla på enhjuling, ta bra bilder – jag kan somna snabbt på kvällarna. Igår upplevde jag dock detta som aningens obehagligt. Eller snarare upplevde jag obehag när jag vaknade idag. Jag somnar i hjärnan flera minuter innan jag lägger mig! Det blir som en oönskad och ologisk baksmälla, jag kommer inte ihåg något från det att jag steg ut ur bilen igårnatt. Jag har alltså somnat på väg in mot sängen. Drogat mig själv med sömnens kokain. Eller nått.

Hur som helst, vilken mysig bal-dag det blev igår! Fina kläder, håruppsättningar och bilar, och riktigt varmt väder! Jag tycker Martin och hans bal-dam Elenor var rätt läckra, eller vad säger ni?

Tove och Linus var också snygga!

Nu ska jag fara till Kupan och fynda, hoppas jag, sen blir det fika på stan med några klasskompisar. Ha en bra dag mina vänner!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)