21 Maj

2 månader

Hej lördag! Alltså var tar veckorna vägen?! Det är väl ett tecken på att man ändå har det rätt bra – när dagarna bara susar iväg. Som vi njuter just nu!

Idag har vi fnulat på här hemma och till middag hoppas jag på sushi. Det är ju hemskt synd att när man väl upptäcker något nytt som man tycker om så råkar det vara något som Jakob-som-tycker-om-allt inte råkar vara så överförtjust i. Otur för mig.

Jag kom bara på att jag ju glömde skriva när vi hade varit på tvåmånaderskollen – tänk att jag inte visste att man skulle kunna bli så intresserad av ens bebis längd och vikt, haha? Jag menar – det är ju bara gram och centimeter. Men ändå.

Nu väger hon i alla fall stabila 5170 g och är 59,5 cm lång! En ganska normal siffra tror jag, lite extra lång kanske om man får tolka BVC-sköterskan. Hon har ju att brås på om man säger så. Och Jakob är ju inte heller jättekort….

I övrigt börjar hon bli så väldigt rolig att hänga med, den här lilla damen! Nu ler hon mycket, både när hon ser oss och för sig själv under exempelvis babygymmet där hon kan ligga och mysa på en bra stund. Hon har också börjat ”prata tillbaka” och blir väldigt fascinerad av böcker som man läser för henne – och ofta väldigt glad när man sjunger! 

Sover fortfarande bra på nätterna med matpauser nästintill i sömnen. Kräks ibland, kan bli arg ibland (ofta när hon börjar vara trött) och sover allra bäst i famnen hos oss och andra. Känner igen våra röster vilket faktiskt är läckert! Tänk att någon gillar mest mig liksom?? Hehe. Kanske hennes pappa lite också. Men jag vill hävda att jag är etta just nu, jag menar – man har ju det gyllene ”mat-kortet”. Svårslaget.

Nu ska jag gå och tjata om sushin. Ha en trevlig lördag kära vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)