26 Nov

10 år

Vet ni vad det är för dag idag? Idag firar jag och Jakob tio år som par! Tio! År! Vilken grej ändå. Att man har varit ihop med någon tio år skvallrar ändå om att man inte är 14 fortfarande. Jag menar, då hade vi bara fyra år när vi blev ihop. Det hade ju bara varit konstigt.

Så. Här sitter jag nu och kikar igenom bloggen och hittar det här inlägget för fyra år sedan. När jag satt gråtmild på praktik i Stockholm och lyssnade på ”Count on me” med Bruno Mars och längtade ihjäl mig efter killen där hemma.

Så. ”Count on me” spelas återigen och fyra år senare kan jag konstatera att jag följde min uppmaning. Och just nu har vi kanske vår mest påfrestande tid någonsin. Inte i relationen, utan med livet i stort. En Edith som sover sådär, nytt jobb, ny situation för Jakob med deltid föräldraledig, husrenovering och kommande flytt. Det är mycket som snurrar helt enkelt. Men just därför är jag så väldigt tacksam över att jag åtminstone inte behöver fundera över relationen! Den är så stabil och trygg, och verkligen en klippa att luta sig mot. Och tänk om jag för fyra år sedan hade vetat att vi idag skulle tillsammans ha skapat en liten Edith!? Vilken grej.

Att han ändå är min, den där Jakob.

Idag blir det husrenovering i vanlig ordning – men vi börjar i alla fall med lite presenter och hotellfrukost! ”Vem valde måltiden” undrar kanske du inte. Det var jag.

Och Jakob? Vad är väl tio år när vi talar om resten av våra liv?

Paskmiddag 2016_6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)