12 Apr

1 månad

Alltså jag är så glad över att vi faktiskt börjar få lite koll på det här. Det är så skönt att börja kunna läsa av lite ifall lillan är hungrig eller trött (även om hon fortfarande kan ha stunder en del dagar när hon bara är ledsen).

Men nu börjar jag ändå våga mig ut och känner mig liksom trygg med att vi ”hanterar vad som komma skall”. Så kändes det verkligen inte i början, då ville jag bara stanna i soffan med allt jag behövde inom en radie av två decimeter. Hehe. 

Igår hade vi en riktigt full dag! På förmiddagen myste vi hos Lina med husfolkets mammor och bebisar, och på eftermiddagen var vi hos mormor med Martin, Elina och Herman. Gick promenad, satt i solen och åt middag. Toppenhärligt! Och på kvällen var det styrelsemöte för mig som Edith fick hänga på. Hon skötte sig mycket bra.

Idag var det dags för 1 månadskontroll och får jag tippa så blir lillan en långsmal liten typ, som sin far. Nu är hon 56,3 cm lång och väger 4410 g. Fäster blicken tycker jag att hon gjorde nästan från början och nu senaste dagarna kan man även få ett litet leende ifall man har tur! Oftast under den ljuva morgonstunden, det är hennes mest vakna och nöjda tid. 

Det är så spännande att följa den här lilla människans utveckling! 

 

Lämna en kommentar:

  • Gunvor Linnea skriver:

    Hej Sötisar! Längtar otroligt att få träffa er. Tyvärr är jag fortfarande förkyld. Är så glad åt alla fina bilder du levererar Emma. Varm Kram till hela fam. / Gammelfarmor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)